Hej, det är jag som är Johan. Vem är du?

Alldeles oavsett så är du förmodligen här för att du letar en fotograf. Eller så är du bara lite nyfiken. Jag håller till i Edsbyn, Hälsingland men är väldigt mobil och flyttbar. Det brukar behövas när man sysslar med det jag gör.

I den nedkokade reduktionen av vad jag gillar med fotografering så skulle jag välja ord som människa, uttryck och ögonblick. Lägg sen till snyggt ljus och fina färger så är vi på banan.

Vem som helst kan ta bilder.

De flesta av oss gör det också eftersom att vi går omkring med en kamera i fickan. Bilderna konsumeras oftast snabbt i sociala flöden och delningar. Det är OK, det är så det fungerar. Kommer du till mig betyder det antagligen att du inte riktigt nöjer dig med det vanliga. Du behöver nåt mer.

Kan du säga: -”Jag har blivit fotograferad av Johan Löf” när du rekommenderar mig till andra betyder det att jag gjort ett bra jobb! Du kommer tillbaka nästa gång du behöver en fotograf.

Gör hemläxan

Eftersom att du behöver nåt mer än det vanliga så vill det till att jag gör min hemläxa. Representerar du ett företag eller om du kommer till mig som privatperson spelar ingen roll. När jag förstår vad du behöver kan jag också säga hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig.

Utmana och var generös

Tänk nytt. Tänk annorlunda och utmana. Kanske inte något världsomvälvande men i alla fall en liten tvist på vad jag gjort och sett tidigare. Bli bättre och lär av andra och dig själv. Du vill ju ha nåt mer än det vanliga.

Vad tror du, har vi nåt som kan bli nåt?

Skriv några rader, det gillar jag. Berätta lite vad du behöver så återkommer jag pronto!